Vil hermed anbefale en super nem og lækker opskrift til aftensmad! :) mums ! :) men husk salt og peber - det glemte min kæreste sidst ;) Hihi :)
Æggekage med cocktailpølser og tomater
Sådan gør du:
Pisk æg, fløde og vand sammen i en skål. Tilsæt krydderurter og krydderier. Lad smørret smelte i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Hæld æggeblandingen i panden og skru ned til meget svag varme. Skub forsigtigt i blandingen, til den begynder at stivne, ca. 8 min. Læg låg på panden og bag æggekagen færdig i ca. 12 min. (ca. 20 min. i alt).
Skær et kryds i toppen af pølserne. Lad smørret blive gyldent i en pande. Rist pølserne ved kraftig varme i ca. 2 min. eller til de har fået lidt farve. Skær cherrytomaterne i halve.
Ved serveringen: Server æggekagen i panden eller lad den glide over på et fad. Fordel tomater og de varme pølser oven på æggekagen.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten: 11330 kJ
Energifordeling: Protein: 14%
Kulhydrat: 21%
Fedt: 65%
Ekstra information:
Fryseegnet: Nej
Tilberedningstid: 45 min
Ingredienser:
:
8 (null) æg
1 ½ dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
1 dl vand
3 spsk frisk, klippet karse
3 spsk frisk, hakket persille
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
25 g smør
200 g cocktailpølser
25 g smør
150 g cherrytomater
Pynt::
persillekviste
Tilbehør::
240 g groft rugbrød
Billede kan evt ses på Arla.dk eller i karolines køkken app :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar